og jommen har vi vært flinke  :-) Seier og cert på spor i går, og Dronninga runderte til 10 i dag i den mest svingete løypa vi noen gang har vært i ;-)

Det var klubbmesterskap i bruks i dag, og bruksgjengen måtte bytte terreng i siste liten så dagens runderingsløype ble kjapt omorganisert skjønte jeg.Starten på løypa har vi trent i før og rimelig lett men Betty tok ikke helt av. Utover i løpa kan jeg trygt kan si jeg hadde litt flaks mtp sendinger / dekking av terreng samt at Betty faktisk gikk veldig bra, var lydhør og ingen tull med å påvise figuranter. Strålende fornøyd med Betty, og med dommeren som ga oss karakteren 10 :-)

Felt: i helt åpent og flatt terreng innbød til noe løping med fant da 4 gjenstander som pent ble avlevert :-) Fikk 9,5 der, og totalt ble det 217 av 220 poeng, utregning er jeg ikke sikker på men vi ble kåret som klubbmester på tvers av klasser / gren :-)

Takk til bruksgjengen for en flott dag i skogen, men flott vær og hyggelig selskap !

Resten av kvelden skal vi dele sofa, og litt snop fra utlandsturen i går :-) Mulig treningsfri i morgen…og ja Vigdis – neste år er det din tur :-) Kanskje…….. hi hi …. stå på !

3 Responses to “En helg er over,”