Så var dagen endelig kommet hvor jeg vaklet ut av senga kl 04:30 og gikk mer eller mindre i søvne til de første kaffekoppene hadde gjort sin virkning. Etter hvert kom jeg da meg ut i bil og på tur mot Sarpsborg. Hadde mast litt slik at min mor oxo stilte oppp denne dag, vi skulle jo til Svergie og kjøpe godis, og litt annet :-) Bare en liten stopp ved Sarpsborg HK som hadde sporstevne denne dagen først….. («,)

Helt ærlig så var jeg faktisk veldig lite nervøs for dette stevne, men / fordi jeg så langt var sikker på å komme ut av oppsøksområde engang…

Trakk st.nr 8, og tenkte vel litt ‘shitt’ da det var tåke og rim på bakken da sporene ble lagt samt det så ut som det skulle bli sol utover dagen ( noe som også kom til å stemme, hadde oxo vært greit å være nr 1 / tidlig ferdig mtp shopping….)

Så over det det vi (ikke ) kan ; Sporoppsøk : Fikk annvist oppsøks-strekke og tenkte ja ja, her har sikkert sporlegger gått til venstre. Satte på sele og line og vips- Dronninga travet rolig rett ut, hups…var det noe her….sjekket noe til høyre ….neeeei… jo der var det igjen, nå til venstre og jeg tenkte : Yes -er’e mulig -skal vi få spor …?  Nei…sjekket litt og snudde og  sjekket  -sporet gikk til høyre !!!  Så var vi igang med sporet ! Jeg hang bak i lina og forsto vel ikke en dritt – dette hadde jeg jo ikke trodd !!!  Betty slet veldig på sporet merket jeg og forventet at i dag kom vi IKKE til å få med mye pinner så jeg prøvde å titte godt på bakken selv gjenom hele sporet. Men … jeg gikk jo bak Betty og det ble ikke igjen mange pinnene til meg :-) Sporet gikk fort og greit, litt sjekking i et par vinkler og spiss vinkel men utover det tror jeg hun lå veldig bra i selve sporet.  Når hun kom med den store sluttpinnen ble jeg litt paff…ferdig alt nå ? Var ikke 2 km spor lengre da ??? Ble tatt vel imot av Kari som skulle telle pinner, og jeg var SÅÅÅ glad for jeg trodde jeg hadde 5 pluss slutpinne, ergo hadde vi bare mistet 2 stk, trodde jeg («,) Ved opptelling mankerte det vist bare 1 pinne, og ved nærmere sjekk av lomme da jeg lette etter ligter – vips – der var utrolig nok også en pinne til !!! Er’e mulig – Betty hadde plukket alle pinnene i sporet – Det er drømmedame det !!!

Nede ved klubbhuset til Sarpsborg HK gjensto felt og lydighet. Mistet 1 gjenstand på feltet og med noe slurv på lydighet endte vi på 585,5 poeng, VI VANT  SPORSTEVNE !!!

Det umulige er faktisk mulig :-) :-) :-)    Skal love det ble mye godis på Svinesund etterpå ;-)

Nå i dag skal vi på klubbmesterskap og starte rundering, og vi ønsker alle lykke til med dagens ditt eller datt, men krysser først og fremst fingere og tær for Andreas og Arwen som desverre fikk en annen hund i sporet sitt i går i Sarp men får ny sjans i dag ! tvi tvi !

g

3 Responses to “Yes !!!!!”