skal gi suksessfullt stevne ble det en gang sagt….. SÅ YES  – dette kommer til å bli et bra stevne !!! eller …???

Spor ; Fant da oppsøket, men suset masse og bakspor….. Pinner : Tok med nesten 50 %, dvs tok med 2 i starten og lot noen underveis ligge, samt begge pinnene som lå i slutten av sporet  gikk hun rett over….

Lydighet, nå ja, det beste jeg kan si er vel at Betty er i humør («,) Mulig vi tar en liten økt fredag også….? Hmmmm :-) Men, nå er det ny og langdag på jobb så frøkna kan få ladet batteriene sine i hundegården til i morgen («,)

ha en fin dag !

One Response to “Dårlig generalprøve…..”

  • Kari:

    Det er dette som er så kult med jordespor, den ene dagen tror man at man har en bra sporhund – dagen etter er man overbevist om at hunden ikke er det minste bra osv. osv. Berg og dalbane! Vi sees vel på lørdag da, jeg skal legge noen av spora den dagen!