Vi har nå  hatt to rolige dager,og lurer på om jeg ikke skal ta en tur på trening i kveld og leke opp Betty litt til i morgen hvor det igjen er nytt stevne.

Av erfaring blir Betty mere ivrig jo mere trening hun får,  så da kan det velvære lurt med en liten tur i kveld selv om formen min ikke er helt topp.Men frisk luft skader garantert ikke heller etter en dag innendørs  :-(

Tusen takk til webmaster som har jobbet masse på bloggen i dag og fikset bilder mm for meg, håper jeg blir tilgitt for at jeg har knabbet dem fra andre -men er ikke veldig god på å ta bilder av meg selv…. ;-)

I morgen eller torsdag skal jeg se om jeg får lagt inn noen resultater fra stevnene i år, så evt følg med …. og legg gjerne igjen meldinger hvis dere finner bloggen min – jeg har nemlig ikke ‘publisert’ den enda annet enn til 2 stk … en hilsen hadde jeg blitt veldig glad for :-) Ha en flott kveld, nå kjører vi oss en tur  !

Comments are closed.