Dagene forsvinner bare for meg og vi suser på med vårt.Kort oppsummering av de siste 2 ukene : Betty har hatt en betennelse i en tå, stor hevelse men finner ikke helt ut hva det er. Pr nå er det trolig lite vondt og hevelse nesten borte så bra er det.

Klubbmesterskap i LP måtte vi derfor stå over, vi var tilskuere denne gang og mange deltok på stevne men  Elin og Alfons gikk seirene ut som klubbmestere i LP 2008. Vi gratulerer !!!

Rundering har det ikke blitt, ikke trening i det minste men vi startet søndag på Svartskog. Yes, Betty var virkelig ladet og klar og vi fikk lite poeng på appellen desverre. Mye slurv – muligens det kommer av lite trening siste 14 dager   ???    ;-)  I skogen gikk hun bra etter funn av 1ste figurant, og vi fikk karakteren 9. Siste øvelse ut var felt, og tja….de 4 første som kom ut hadde ikke funnet alle gjenstandene. huff, vanskelig felt tydeligvis :-(  Men vips – litt flaks skal man jo ha, når vår tur kom fikk vi litt vind og frøkna hentet inn alle 4 gjenstandene på 2,5 minutt :-) Sluttsum ble 561 poeng og 3 dje plass. Ikke veldig bra, men en grei poengsum til neste års NM -kvallik ? Pr nå ligger vi på 15 pass, så satser på et stevne eller to til med kjempepoengsum …. http://www.norsk-brukshundsport.no/resultatservice/kvalifisering_nm_2009.html

MEN – nå trenes det spor til den store gullmedaljen …… Jeg kan ikke fatte hvor overmodig jeg må ha vært for noen uker siden da jeg meldte på sporstevne («,)  Nå ja, vi skal til Sarspborg og starte spor førstkommende lørdag. Galskap ? JA !!! Men – vi prøver, det verste som kan skje er jo at vi ikke klarer det ikke sant ? Sitat fra Halldor Skar : Med litt sunn galskap og dårlig hukommelse kan livet bli en fantastisk reise. eller noe sånt. Ergo, går spor rett vest så satser jeg på å glemme det raskt, men tror jeg får en fin dag og hyggelig selskap.

Mandag gikk vi 2 dårlige sporoppsøk, og 1 bra :-) Flaks, for siste oppsøk hadde et spor også, Betty gikk veldig veldig bra, rolig, konsentrert og løste oppgavene helst slik jeg ønsker. Avsluttet etter ca 1 km og 6  av 6 pinner.

Store planer om trening i morgen onsdag også, både spor og lydighet. Deilig med fridager ……

tja, det var det  – nå skal jeg sjekke litt i andre blogger oxo. Takk for besøket  og ha ne flott dag («,)

3 Responses to “Dårlig med oppdattering («,)”