og ja- snart jul igjen («,) vel, det er ikke juleforbredelsene mine jeg hadde tenkt å ‘tenke høyt om’, eller for den del – fraværet av julefordredelsene passer vel bedre, men uansett er det høst nå. Og for en flott ‘høst’helg’ vi har hatt. Lørdag runderte vi i Maridalen, og der dukket problemet med påvis av figurant opp igjen …To skritt frem, og vips tilbake til gamle synder :-) I første økt runderte vi vel ca 40 meter :-)

2 dre økt derimot gikk veldig bra, noe småtteri å pirke på sikkert, men hun var der jeg ønsket.

I løpet av uka har vi gått noen få, og korte spor på tresket jorde med varierende kvalitet. I dag ble jeg med sporgjengen i klubben for å trene spor og planen var å la Betty få et litt langt spor slik at det ikke ‘bare’ er gøy, men litt slitsomt også og håpet var at hun skulle få litt erfaring og lære seg til  disponere kreftene litt. Hun brenner jo alt kruttet tidlig, og bruker masse krefter på å dra meg slep etter ;-) Men er frøkna tankeleser….????

En velvillig sporlegger meldte seg raskt og labbet ivei på et jorde. Jeg så deler av sporet og tenkte giiiiisp – dette blir laaaaaaangt …..Mao nervene meldte seg tidlig («,)

ja ja, etter ca 90 min tok vi et sporoppsøk, noe dårlig oppsøk, Betty reagerte på noe fert ca 10 m som ikke var spor men…? tja, en runde innom meg og ut på nytt oppsøk,litt mer virring enn jeg ønsket men smack, der var det noe … oi, 1 hundelengde feil for hun snudde og gikk riktig vei,  ikke heeeelt i sporet første strekke men er det lov  skylde litt på vind ? Yes! Lite stress i starten og jeg ER fornøyd med det («,) Betty tok de 3 første pinnene noe som oxo oerrasket meg mektig( veldig små tynne pinner som ikke skulle være synlig på stubbmark) Men på strekke pinne nr 4 lå gikk hun veldig på siden av sporet…. Merket det i lina, men lot henne gå da jeg ikke var 100 % sikker på at det var feil, og det blåste en del da sporet ble lagt. Resten av sporet var bare såååå bra at jeg gikk bak og følte en skikkelig glede over å gå spor ! Frøkna plukket alle pinnene bortsett ifra den ene, og fikk merke på kroppen at man blir sliten av spor :-) Leverposteiboksen som lå på slutten var faktisk ganske slitsom å spise altså («,)

Det er jo supert å gå spor på jorde, spesielt når dyret ikke er helt desperado i lina forann men går rolig og behersket. Hun lå heeeeelt i sporgata nesten hele sporet og det må jeg jo bare være fornøyd med ikke sant ? Denne gang tror jeg Betty var vesentlig mere sliten enn meg, for her sitter jeg ensom i sofa mens Betty snorket i gangen («,)  Jeg er i det minste veldig motivert til å trene mere spor, og tipper frøkna er klar igjen snart :-)

Kommende uke må det trenes en del ja – både spor, bruksappell / fremadsending og ikke minst LP Elite-øvelser….det er klubbmesterskap til lørdag og vi har jo en tittel å forsvare («,) Tror nok det skal stå hardt å forsvare den, det er mange gode som skal starte og måtte den beste vinne ! Vi har ikke trent elite-øvelser på mange uker, 7 uker ? Men håper hun husker litt….?  :-)

Sånn ellers har det ikke skjedd så mye tror jeg, uka har bestått av jobb og hundegreier selv om det ikke har blitt masse trening har Betty fått noen korte økter. Fredag hadde jeg store planer om mengdetrening, men den gikk desverre over pga shopping – sånt som skjer noen ganger ? Konto håper det ikke skjer for ofte…

Vi avslutter med å sende noen gratualsjoner – vært så heldig at det har tikket inn noen SMS i løpet av helga, Andreas og Arwen fikk ca 560 i spor og sine første NM-poeng er i boks («,)  Grattis til 2x Kari på spor oxo  Robert og Aico vant rundering lørdag med 580, og cert   Tøft – stå på , håper vi treffes snart på flere stevner ! I morgen blir det å titte rundt på nett og følge med på flere resultater ,-)

G

Comments are closed.