Yes, Drammen er et bra sted, i hvert fall skogen rundt Andorsrud og Bikkjebu til Drammen Brukshundklubb ;-) Kom med på stevne der i går, og tidlig opp og med mamma som følge så ankom vi Bikkjebu kl 8:30. Av en eller annen merkelig grunn trakk jeg ikke startnr 1 men nr 4. Det var totalt 11 startende , 3 i C, 3 i B og 5 i kl A.

Etter fellesdekk gikk vi til standplass og ventet på vår tur i runderingen. Med st.nr 4 var det bare litt venting, god tid til kaffe,litt frokost og hyggelig prat med andre deltagere. Så var det vår tur, runderingsløypa var ….fin ? Eh, husker ikke hvordan den så ut faktisk…..? Flat og fin tror jeg, litt små-svingete ???

Betty startet og gikk flott ! Etter et par tre slag klarte hun å plumpe ut i noe vann og jeg ble noe lattermild over hennes forundrete uttrykk ;-) Første merknad kom på ca 200 m med et grunt slag – sendte opp igjen der og fikk funn på neste slag på motsatt side :-) Frk VetBestSelv hadde full kontroll :-) Hentet inn denne figurant og kjørte videre. Siste figurant mente Betty ikke hadde vært hos henne og meldt men avstandsmeldt. Dommer tok ikke hensyn til dette da han hadde observert Betty hos fig.,og påvisning av figurant var helt sikker ! Og ja -påvis av alle fig var fine i dag ! Kort fortalt gikk hun meget bra – dette var slikt samspill jeg ønsket ! Fikk karakteren 9,5 av Modell .

Deretter bar det nedover til lydigheten. Med en innlagt – dog ikke planlagt – jakttur på Betty :-)  Et rådyr var muligens på tur inn i runderingsløype og det kunne jo ikke Betty ha noe av så hun jaget det ut av område igjen :-(   Takk til Hanne som sendte Betty tilbake til oss («,)

Lydighet gikk over ALL FORVENTNING !!! Fikk t.o.m. poeng på fremadsending ;-) Men jeg tror jeg var veldig konsentrert også selv ( selvros så det holder – hi hi ) Vel, Liv Marit hadde skrevet opp poengene og tror vi satte ny pers : 269 p !  Og med 9,5 på felt ble det OVER 600 POENG !! ( for å være nøyaktig, 601 poeng («,))

Det var et veldig bra stevne, og gode forhold i Drammen så mange gode karakterer. Jeg synes det er så morro når det går bra for mange, og i A i går ble det i rundering gitt 2×9,5. 2×9 og 1×8,5 og mye bra lydighet og at vi kunne vinne i dette selskapet hadde jeg ikke trodd før start nei :-)

Men det motiverte faktisk veldig. Jeg vet jo at Betty kan gå bra i skogen, men at alt klaffer på et stevne er ikke hverdagskost, så innrømmer nå at motivasjonen er høy – ergo får jeg rote meg til å melde på Svartskog og Halden iløpet av dagen. Fikk også høre at noen har meldt seg av stevne i Sarpsborg til helgen…ledig plass tro ???

Takk til arrangør, og andre deltagere for en flott lørdag !!! eh…. i bilen hjem ble nok tanken og lysten til NM 2009 snakket om … Hvor er NM 2009 tro ?

g

7 Responses to “Full klaff i Drammen.”

  • Tjohoi, nå ble jeg litt andpusten av å lese igjen. Her er det tydeligvis ikke mye vinterdvale nei. Grattis så mye, jeg følger spent med.

  • Gratulerer så mye :) Det var artig lesning :) Vi gleder oss til å komme på trening igjen til neste uke :) Ei uke til med masse stress på jobb, så roer det seg litt ned :) Vi snakkes på trening :)

  • Gratulerer igjen! :-) Morsomt å lese om stevnet.

  • Grattis til dere! Herlig når ting klaffer, lykke til videre på ferden mot NM2008 :)

  • Det er noe med hund ja. Roar skal gå med Phoebe på ferdselsprøve :) det blir spennende, for det er med skudd, og det har vi trent litt lite på.. .I tillegg går det litt rundt i hodet på frøkna for tida (hun er utrolig gira og vil litt for mye) så det er litt vanskelig å skille mellom sitt og dekk under marsj, men vi prøver, så får det gå som det går :) Fra neste uke er jeg klar for trening igjen, da har det roet seg ned litt på jobb, så da er det bedre tid på kveldene, nå har det gått i jobb nesten døgnet rundt den siste måneden :) Gøy er det, men gleder meg til å trene hund igjen, for nå er det jo blitt gøy igjen etter at det ble et ordentlig opplegg :)

  • Gørill & Lucky:

    Gratulerer med knallstevne og masse sånne poenger :)
    Vi er skikkelig impregnerte her. Vår «karriere» i sånt arbeid begrenser seg foreløpig til pølsespor i åpent terreng (les gressplen). Skrekkelig vanskelig for hjernevaska bordergutt å være den som bestemmer på jobben. Men vi jobber jo litt med saken, og beundrer deres resultater på veien. :) :)