og har heller ikke blitt folkesky men vært uten bil noen dager .Hups, der røyk unnskyldningen for at jeg ikke har blogget… :-) Ang bil : der hadde jeg vel muligens noe flaks…..? Planen var å skifte register-reim for egentlig veldig lenge siden…..men …. TTT og er veldig dyrt så det har blitt utsatt og utsatt.  Endelig var dagen kommet, bil ble opperert og en meget slitt reim ble plukket av, samt ble det oppdaget flere slakke stag ol så føste lønning fra ny jobb har passat-bil fått :-)

Ang føste lønn i ny jobb hadde jeg vel noen andre planer for den ; Jeg ‘sliter’ men noen gamle stressless stoler som jeg kjøpte sommeren jeg begynte på Follum ( 1985) og jeg hadde tenkt å ha en verdig avsluttning på den avsluttde epoke i mitt liv med køssebrann av gamle stoler på gårdsplassen her når første lønn i ny jobb kom på konto, men nå slipper jeg å være miljø-svin, i  en mnd til i det minste :-)

Betty har hatt en (u)planlagt ‘ferie’ denne uka som jeg tror hun ikke har satt stor pris på, og hun forstår overhode ikke hvorfor jeg skal sitte ved denne dumme pc tidlig søndag morgen :-) Jeg har jo begynt å forbrede søndags-middagen ( grillpølser på kjøkkenbord og en pose m ved i gangen) så vi kan vel bare reise mener hun – har hun flaks rekker vi å rundere litt også før mat («,)

Seriøst  – kommende uke MÅ vi bare komme igang med litt lydighetstrening, men uten bil oppi dalen her og noe kjas og mas ellers også går tiden så alt for fort. Neste uke skal jeg prioritere Betty, på hjemmefronten virker hun i storform om dagen, merker ingen stivhet eller noe på henne.  :-) Så vi stiller likt vi to  – så lenge vi ikke gjør noe er vi friske og raske :-)

Men følte meg ikke ung og sprek torsdag morgen- fikk kjørt hit og stablet masse ved onsdag, hi hi, tenker jeg hadde et litt ekstra pussig ganglag torsdag, merket at jeg ikke var helt muskel-løs :-)

ha en fin dag,nå skal jeg ta en hjemmefrokost før jeg skal ut og spise middag («,)

One Response to “Vi lever i beste velgående,”