og litt i tenkeboksen i dag …. Treningen den siste tiden har ikke fungert som planlagt :-) På trening har jeg prøvd å tenke tempo og masse lek men i går virket Betty nesten sløv. En belger skal da ike være sååååååå rolig ….? Hm……. ? Kan hun være sliten og i litt dårlig form ….? Vi hadde klubbstevne mandag og da gikk hun veldig bra, men jeg har synes hun har vært litt rolig de siste dagene…. Vi får ta det med ro et par dager og se det ann litt.

Vel, sannheten får komme frem, Betty gikk da ikke så veldig dårlig, noe var bra men manglet en del intensitet i øvelser  og endte opp med 274,5 poeng og nr 1 i klassen :-)

Sommer er ikke kommet heller, det var skikkelig surt og kaldt på Nannestad,og jeg endte opp med forkjørelse  ;-(   Så det blir veldig rolig et par dager nå, har stort sett sovet det siste døgnet etter vi kom hjem.

Vel, vi kommer sterkere tilbake senere, hilsen 2 trøtte damer :-)

Comments are closed.