Ny uke: nye muligheter og håper på tid til en del trening :-) ikke for at det nødvendigvis tar sååå lang tid da, det er vel dør-stokk-mila som er værst…. MEN uka begynte bra, jeg kom meg over dørstokken i kveld og gikk hele 2,5 km tur, på 60 min…. Og Betty peser enda som besatt ! Mulig vi brukte litt tid på et par jordet som er nytresket og hadde kong-søk over en lav sko. Latskap, men  Betty fikk både lek og trim :-)

Eh, trim trenger nok jeg også- for jeg har så absolutt ikke tapt en kcal i helga selv om vi var i skogen både lørdag og søndag og æ’æææ  ‘liksom’ trenet hunder, som sagt grillsesongen er begynt og jeg spiste brente pølser så jeg nesten så svimte av :-) Uten mat og drikke-duger helten ikke, men jeg dugde ikke veldig mye etter lunsj heller -hi hi

Rundering : Ny løype, så veldig enkel og grei ut, litt kupert og litt sving men hups……  Va’kke så enkel gitt ! jeg startet først -utråkket terreng. Første 100 m gikk veldig bra så kom vi inn i helt annen vegitasjon og Betty gikk ikke rett -ut-og- langt- ut lengere, hun svitsjet elegant over til kryss-og-gevær-rundering  («,) Nåja, moro var’e lell !

Ingen stevner i sikte heller, skulle etter planen starte i Kongsberg til helgen, men usikker på om løpetid er over, så da ingen stress med fremadsending . Men har faktisk lyst til trene lydighet snart,var på treningsbanen torsdag men fikk ikke trenet seriøst selv, bare blåst litt støv av gamle kunster. Denne uke forsvinner fort, men håper på å bli tidlig ferdig på jobb torsdag og trå til litt da. Betty virker i god form, kjøpte magnethalsbånd til henne for en ukes tid siden, og kan det virke tro ? Så ingen stivhet på henne etter rundering i helgen, ei heller på tur i kveld. Hun oppførte seg heller som en unghund enn som en dronning verdig

Jobb ja, jeg trives og suser på og ser lyst på fremtiden ;-) Og så mye hyggelige folk jeg treffer om dagen ! Men nå lurer jeg på om jeg skal ta en titt på terminliste og se om det  er noen stevner utover høsten, slik at jeg bare MÅ begynne å trene lydighet igjen («,)

takk for besøk, legg gjerne igjen hilsen ! veldig hyggelig med besøk på blogg, men jeg aner jo ikke hvem dere er : nysgjerrig jeg nei :-)

* Herr og fru Baltazar – tusen takk for gave; den blir brukt nå og fungerer perfekt !!!  («,)

One Response to “Grillsesongen er igang ;-)”

  • Grethe:

    Nå hadde jeg begynt å bli alvorlig bekymra for at både du og Betty var gått i vinterdvale. Men jeg kjenner til det, den dørstokkmila er forferdelig. Svarte pølser er kan en spise ubegrenset av for der har kcal brent bort :-)