Om 2 dager er det mai mnd, og våren er da virkelig kommet for min del. Eller sommeren er igang med varme og lyse kvelder :-) Ikke det at jeg ikke liker vinter og god fyr i ovn etter en kald tur med Betty men dog, sommer er noe spesielt da …..

Bare 7 uker til ferie gitt, og om 8 uker er vi på igjen på brukshundkurs :-)  

På lydighetstreninger kjører jeg litt tempotreninger og mye momenter for tiden så skal bli spennede å se hvordan det klaffer på stevnene nå. Første sjekk på det blir i morgen faktisk – uoffisielt i klubben.

Men det er vel bruksappellen jeg burde trenet på…. der er det en del ‘rust’ og ikke ferdige øvelser men det er jomest gøy å trene på det som går bra ? Noen som kjenner seg igjen ?

Vel, jobben kaller snart, men pytt, bare noen få timer så er det jo litt fri igjen :-)

Ha en fin uke, hilsen gerd & Betty

Comments are closed.