Så  er NM i Lydighet over,hvor vi havnet på en 13 plass. Som jeg skrev i siste innlegg forventet jeg å havne rundt den plass men synes ikke vi gikk et optimalt løp :-) MEN når det er sagt skal det også sies at Betty virket veldig sliten før siste seksjon søndag ! Jeg klarte å nappe fra henne kongen 3-4 ganger på oppvarming og for dere som kjenner Betty vet dere at det ikke er lett («,) Vel, hun gjorde det hun skulle feilfritt, men i dårlig tempo så poengene uteble. Uansett, dårlig løp søndag – jeg er fornøyd med jenta jeg og vi fikk 2 stevner uten 0, og vi ble nr 13 i NM. Og time hos ‘vår’ eminente kiropraktor tirsdag :-)

Men egentlig har jeg ikke tid til å sitte her og skrive,VI SKAL PÅ TUR IGJEN SNART

Støvler er pusset og klare, men det er ikke jeg….. NM i Bruks går kommende helg i Skien og vi skal starte rundering lørdag. Gruer meg litt til dette, føler meg IKKE klar :-) Blitt alt for lite trening siste uke, og ja Gøril, ‘arbe er oppskrytt ‘ («,)

Men kan jo håpe at det gamle ordtaket gjelder enda : en dårlig generalprøve gir en bra ….? tja si det – hva gir det ? hm…. jern-teppe…husker ikke hva ordtaket sier engang nå :-) hi hi – lover bra ? med jernteppe og hjernecelle på ferie alt FØR jeg har pakket koffert ? ja – kanskje hjernecelle alt er på tur til Skien ? Hups, får finne frem noe mer enn støvler jeg også og komme meg i bil …..NM – her kommer vi………..

Comments are closed.