Ja- vi kom med til NM-finale i Lydighet også i år :-)

Kort fortalt var det kvalifiseringsstevne i går, 45 påmeldte (tror det var 44 som startet) og vi hadde startnr 24. Konkurranse ble fordelt over 3 ringer og det gikk veldig raskt når vi endelig kom igang.

Vårt løp gikk bare sånn passe, jeg ble for sløv i forhold til hva jeg hadde planlagt i midtre ring og poengene raste så da jeg var ferdig regnet jeg med at løpet var kjørt til NM- finale. Havnet til slutt på delt 14 plass med 254,5 p.  Så vi skal på tur igjen i dag :-)

3 stk til fra klubben startet i går men fikk med seg en null eller annet tull så desverre ingen finale.

Derimot klarte Gondola og kvalifisere seg til NM i agility så vi sender mange gode ønsker til dere :-)

Personlig og reelt har jeg ingen forhpninger om god plassering i dag, men på den andre side er jeg storfornøyd – vi klarte å kvalifisere oss og kan ikke bli dårligere enn nr 15 i dag :-) ;-)

Så kryss gjerne armer , bein og poter for oss i dag – alle gode tanker mottaes med stor takk ! ikke nervøs enda, men mulig det dukker opp noen sommerfugler når start nærmer seg…. Det er noe spesielt å gå i den store ringen …… («,)

hopp og hei – hilsen meg, og selvfølgelig Dronning Betty  ;-)

2 Responses to “Utrolig, men sant”