Jippi mange ganger faktisk ;-) Har jo skjedd en del ting de siste ukene, men nei oppdattere blogg har jeg ikke gjort så  dette kan jo bli et langt innlegg…..

Hundetrening har jeg derimot fått tid til – noe frøkna ikke er lei seg for :-) Kommer fra rundering nå, og frøkna var en drøm i dag. Lydhør og samarbeidsvillig selv i kjent løype.

Lydighetstrening går også bra om dagen, vel på vårt nivå i hvertfall. Skal starte NM-kvalik førstkommende lørdag, og gruer meg ikke ……enda….. («,) Forventer ikke at jeg kommer i finale, men innrømmer jeg har et ønske om det igjen. Hvis ikke satser vi på ny runderingsøkt :-)

Startet lydighet i går faktisk. Med 0 på felles-sitt ( førerfeil) og 2 ekstra komandoer på hinder ble det 252 p men er veldig godt fornøyd. Målet med starten var å gi Betty et ‘morsomt’ stevne så jeg jublet og roset mye mellom øvelsene – og fikk ikke rødt kort ;-) Satser på flere LP-økter kommende uke også -håper jeg får tid og energi til det  -SELV OM JEG HAR FÅTT NY JOBB !!! JIPPI JIPPI !

Tror jeg har vært kjempeheldig nå, har fått jobb i 50% stilling som salgsfremmer og vært med en uke på opplæring så er jo ikke veldig godt kjent enda men tror dette må være midt i blinken for meg så får tiden vise.

tja, det var det – hengt med så langt ? Takk for besøket og ha en flott dag og eller kveld. Jeg skal styre litt videre her hjemme – jeg skal nemlig på jobb igjen i morgen («,) hi hi

gerd

4 Responses to “JIPPI”

  • Grethe:

    Jøye meg, jeg skal si du holder koken, ble nesten andpusten bare av å lese det jeg. Lykke til med kvalifisering og ikke minst med den nye jobben. :-)

  • Gerd:

    Takker og bukker, og skal si det koker her også nå ;-)
    Gleder meg til NM’ene er over så jeg kan roe ned litt, er jo ekstra pes med ny og ukjent jobb også selv om jeg tror jeg kommer til å trives veldig bra etterhvert ;-)

  • Gørill:

    Grattis med jobb :) Regner med at du er klar over det faktum at arbeid er en smule oppskrytt. Det har ødelagt for mye moro ;)
    Lønnsutbetalinger er derimot ikke å forakte…
    Sees lørdag i Drammen.

  • Kristin:

    Hei tittet innom siden din jeg. Her kommer et gratulerer med dagen. Uff en dag for sent ute :o) Men håper jeg blir tilgitt. Håper stevnet har gått bra for Betty og deg og at resultatene ble som forventet. Å ny jobb? Grattis da. Snakkes